KUNDER

VIRKSOMHEDER:

Kongelig Dansk Yachtklub:
Forfatter til KDYs 150 Års jubilæumsbog 2016

Egeskov Slot:
Ansvarlig for udarbejdelse af pressemeddelelser i forbindelse med en lang række arrangementer. Koordinator med artikler og fotos i forbindelse med Egeskov Slots kåring som den bedste historiske have i Europa i 2012.

Nassau Forsikring:
Koordinator omkring et større eventarrangement med Jesper Kasi Nielsen som foredragsholder, der takket være Vitus Bureau også kom til at indeholde et VIP-arrangement for over 50 forsikringskunder med spisning og VIP-billetter til en af AG Københavns hjemmekampe i håndbold.

Spar:
Vitus Bureau har produceret en lang række pressemeddelelser i forbindelse med flere store kampagner i specifikke medier i lokale områder. Blev i vinteren 2004 bedt om at skrive Spars 50 års jubilæumsbog, der tre måneder senere lå klar til præsentation i forbindelse med firmaets årlige fest. Bogen er fyldt med historier, anekdoter, billeder og tegninger fra en meget begivenhedsrig periode.

NSS-Group, Nordic Shelter Solutions:
Redigering af ny firmahåndbog.

e-boks:
Rådgivning og pressemeddelelser i forbindelse med e-boks’ satsning som håndbold-sponsor.

Købstædernes Forsikring:
I 2011 fejrede Købsstædernes Forsikring 250 års jubilæum, og her stod Vitus Bureau for presseformidlingen. Dels gennem pressemeddelelser, atrikler, rådgivning og events med uddelingen af to jubilæumslegater. Det gav omtale i både dagspressen, lokale ugeaviser, samt radio- og tv-stationer. Vitus Bureau blev også hyret til at udarbejde pressemeddelelser, events og sparring i forbindelse med Købstædernes ATP Challenger tennisturnering i Kolding. Samtidig har Vitus Bureau hjulpet Købstædernes Forsikring i forbindelse med personlige sponsorater med Kenneth Carlsen, Kristian Pless og Frederik Løchte-Nielsen. Takket være skæve vinkler og et stort netværk er det gang på gang lykkedes at få en lang række Tv-stationer, radiokanaler, aviser, lokale medier og specialmagasiner til at skrive om de forskellige tiltag. Endelig har Vitus Bureau for Købstædernes Forsikring skrevet bogen ”The Greate Dane” om Danmarks bedste tennisspiller Kurt Nielsen.

f.reklame:
Gennem mange års engagement i sportens verden som sportsjournalist på Frederiksborg Amts Avis og B.T. trækker jeg på mange af mine kontakter og erfaringer i forbindelse med tennisturneringen ”Legends Live” i KB-Hallen, og det årlige Grand Prix springstævne i Bernstorffsparken i samarbejde med Sportsrideklubben.

Team Copenhagen:
VM i Taekwondo i Danmark skulle være andet end blot den rent sportslige begivenhed i Ballerup Arena i 2009. Team Copenhagen lavede derfor en lang række arrangementer rundt om i København og omegn, og disse events blev blandt andet eksponeret gennem en lang række interviews i de lokale medier og tre store artikler i Politiken. Endelig sørgede Vitus Bureau for et fyldigt Tv-indslag.

OMI people A/S:
Via Vitus Bureau’s mange kontakter blev markedsføringen af et helt nyt hotelkoncept i København kendt i hele landet via artikler, konkurrencer, Tv – og radioindslag. Med rådgivning og ideer arbejdede Vitus Bureau tæt sammen med reklamefirmaet OMI people.

Events:
Pressechef for Danish Open i Match Race i Skovshoved
Pressechef for Keops Grand Prix i Bernstorffsparken
Pressechef for Tennisgalla i KB-Hallen
Pressechef for Danish Open i Match Race i Frederikshavn
Pressechef for Lauritz.com Grand Prix i Bernstorffsparken
Pressechef for Danish Open i Match Race i Ã…rhus.

Forbund og klubber:
Dansk Håndbold Forbund
Kongelig Dansk Yachtklub
Sportsrideklubben

Foreningsblade:
Foreningen Danske Revisorer
Journalisten
Garderbladet
Ældresagen
Beredskabsforbundet
Danmarks Restauranter & Cafeer

Aviser og bureauer:
Ekstrabladet
Polfoto
Søndagsavisen
24timer
Politiken

Udenlandske aviser og magasiner:
Bergens Avis
Grønlands Posten
Segling – svensk
Panstadia – engelsk
Sterling Magazine
Her & Nå, Norge
Svensk Damtidning

Ugeblade:
Hendes Verden
Femina
Billed Bladet
Her & Nu
Hjemmet
Vi med hund
Fokus
Q

Magasiner:
Smagogbehag
Magasinet konditorer bagere & chokolademagere
Golfmagasinet
Danmarks Skiforbund
Tennisavisen
Golfbladet
Bådmagasinet